Krägga Herrgård

En knapp timmes bilväg från Stockholm ligger Krägga Herrgård som erbjuder sina gäster en härlig upplevelse i naturmiljö. Med en gård som bjuder in för både fartfyllda aktiviteter liksom lugnare avslappning har Krägga Herrgård möjlighet att ge något som passar alla. Särskilt populärt är Krägga Herrgård att anlita vid större evenemang eftersom det finns storslagna lokaler att arrangera en fest i, men det går lika bra att komma som privatperson och bara stanna en natt eller två. Eftersom Krägga Herrgård lockar till sig besökare både från olika håll i landet liksom internationella gäster kan det vara bra att vara ute i god tid för att försäkra sig om en plats på herrgården.

1200px-Krägga_herrgård

Mälaren är Sveriges tredje största insjö och är en populär plats för besökare som vill bege sig ut för en dag i naturen utan att behöva färdas alltför långt från Stockholm. Då är herrgårdar som Krägga ett utmärkt alternativ eftersom de erbjuder avkoppling i vattenmiljö samtidigt som gästerna slipper bullriga stadsljud. Här på landet är allt lugnt och tyst – precis som en vistelse på en gård ska vara. Krägga Herrgård ligger vid Ekolsundsviken och har en spektakulär utsikt över både sjö och skog. På platsen har det funnits en herrgård i flera hundra år, men den nuvarande byggnaden har sina anor från 1800-talet.

Ett av Kräggas populäraste alternativ är bröllopsfester. Att arrangera sin bröllopsfest på Krägga Herrgård är ett säkert sätt att se till att den blir något alldeles extra. Med natursköna miljöer och vackra fasader är Krägga en plats som passar utmärkt till fest. Här finns stora rymliga lokaler som har möjlighet att husera hundratals gäster – och när natten har blivit sen går det bra att sova över på herrgården i något av alla mysigt inredda rum.

En annan aktivitet som Krägga kan locka med är att låta företag arrangera sina företagsevent Stockholm. Som företag kan det vara en bra idé att låta medarbetarna tillbringa en dag på en herrgård tillsammans – antingen som en teambuilding-process eller som en intern utbildning för att utveckla medarbetarnas kompetens. Med en god bit mat blir dagen både rolig och intressant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *